skip to Main Content
+40 744 307 362 info@interconcordia.ro

Stadiul proiectului – februarie 2021

In cadrul proiectului Practica, meserie de viitor pentru elevi din jud. Suceava” , pana la finele lunii ianuarie, 43 elevi au optat pentru inscrierea in grupul tinta al proiectului, acestia provenind din cadrul Liceului “MIHAI EMINESCU” Dumbraveni, Liceului Tehnologic “IORGU VARNAV LITEANU”  Liteni si Liceul Tehnologic “NICOLAI NANU”  – Brosteni, din domeniile Mecanica si Turism.

Elevii au beneficiat partial de servicii de informare, consiliere si orientare profesionala, prin activitatea de consiliere urmarindu-se cresterea sanselor de a gasi un loc de munca corespunzator aspiratiilor profesionale, pregatirii profesionale si ofertei de locuri de munca existente pe piata muncii a persoanelor selectate în grupul tinta al proiectului.

Ulterior, pe parcusul anului, elevii vor fi repartizati la agentii economici de profil, pentru a efectua stagiile de practica, conform planului de invatamant.

Prin intemerdiul stagiilor, acestia vor avea posibilitatea de a interactiona cu oameni dintr-un mediu de lucru real, de a castiga experienta, de a invata a invata lucuri noi si de a-si dezvolta abilitatile profesionale, dar si de a afla ce reprezinta un loc de munca si care sunt asteptarile unei firme fata de un angajat.

Back To Top