skip to Main Content
+40 744 307 362 info@interconcordia.ro

Stadiu implementare proiect – decembrie 2021

In luna decembrie 2021 s-a incheiat inregistrarea grupului tinta in cadrul proiectului „Practica, meserie de viitor pentru elevi din jud. Vaslui”, fiind astfel inregistrati in proiect 190 de participanti din judetul Vaslui ce vor trece prin fazele de implementare ale proiectului si actiunile dedicate grupului tinta.

Grupul tinta s-a intregit in luna decembrie 2021 cu 17 elevi noi, ce provin de la Colegiul Economic Anghel Rugina Vaslui (din clasa a XII-a E, profil economic) si de la Liceul Stefan Procopiu Vaslui (din clasa a XI-a G si a XI-a E ip – profil electronica si automatizari si  din clasa a  XI-a B ip – profil mecanica).

Toti elevii vor fi sprijiniti de expertii din cadrul proiectului  sa participe la sedintele de consiliere profesionala si orientarea in cariera, apoi sa beneficieze de oportunitatea de a pune in practica cunostintele teoretice acumulate la scoala prin parcurgerea unui stagiu de practica la agentul economic, ulterior urmand ca o parte din acestia sa ia parte la activitati de simulare a firmelor de tip firma de exercitiu.

Stagiile de practica pentru elevii inregistrati in anul scolar curent la agentii econonomici de profil vor incepe in perioada urmatoare, mai exact in luna februarie 2022, lucru ce ii va ajuta sa ia contact cu un mediu de lucru real, sa fie indrumati si spijiniti de un mentor, aspecte ce vor contribui pozitiv la intreaga experienta de lucru si care vor creste increderea in propriile forte.

Avantajele participarii la stagiile de practica sunt multiple, printre acestea numarandu-se startul in cariera sub indrumare avizata, integrarea intr-un colectiv de munca deja format si cu experienta de la care se poate invata, dobandirea de abilitati concrete in domeniul studiat, plus posibilitatea de a fi angajat ulterior in cadrul firmei in care elevul a facut practica.

Informare _132921

Back To Top