skip to Main Content
+40 744 307 362 info@interconcordia.ro

STAGII DE PRACTICA IN DERULARE

In luna Mai, o parte din beneficiarii proiectului, respectiv elevii clasei a X-a B profesionala din cadrul Unitatii de invatamant Nicolai Nanu Brosteni au inceput stagiul de practica la agentii economici, in domeniul Turism.

Practica se va desfasura in perioada 10.05 – 09.07.2021. In cadrul stagiului, elevilor practicanti le-au fost prezentate notiuni generale legate de o agentie de turism, modul de comunicare si relationare cu clientii, modul de a face o rezervare si informatii ce trebuie oferite in acest sens. Acestia au fost instruiti legat de ofertele agentiei si modul in care ar trebuie sa fie promovate. Pe parcursul lunii mai, elevii au fost implicati in activitati precum: modul in care trebuie facuta servirea la mese si comunicarea cu clientii (la restaurant), invatarea si aplicarea modalitatii de a face o cazare (sectia receptie), cunoasterea si promovarea ofertelor.

Tot in cursul lunii mai, o parte din elevii clasei a X-a D, ce provin de la Liceu Mihai Eminescu, Dumbraveni au continuat stagiul de practica pe domeniul Mecanica la agentul economic SC SERVICE MOTOARE NORD SRL. Pe parcusul derularii practicii, elevii au desfasurat diverse activitati teoretice si practice, participand la activitati legate de mentenanta (schimb ulei, filtre aer, filtru polen, filtru ulei), activitati de intretinere si reparatii a masinilor (schimbare rulment si alte consumabile). Acestia urmeaza a finaliza stagiul in cursul lunii viitoare.

In perioada urmatoare, alti 60 de elevi ce provin de la Colegiul Vasile Lovinescu, Falticeni vor fi repartizati la agenti economici din jud. Suceava unde vor efectua stagiile pe domeniile Automatizari, Economic si Turism.

Back To Top