skip to Main Content
+40 744 307 362 info@interconcordia.ro

STADIU IMPLEMENTARE proiect ID 132921

STADIU IMPLEMENTARE

proiect ID 132921

 

Proiectul dedicat elevilor din județul Vaslui își continuă activitatea în ceea ce privește sprijinirea beneficiarilor din grupul țintă în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă și inserția pe piața muncii sau continuarea studiilor în domeniul dorit.

Așadar, chiar dacă participanții din grupul țintă și-au finalizat încă o etapă din viață, liceul sau școala profesională, le stăm alături în continuare și le oferim suport în următoarele etape ce vizează dezvoltarea lor profesională.

Astfel, până la acest moment, în cadrul proiectului 190 de elevi au participat la acțiuni de consiliere și orientare profesională, 189 de elevi s-au înscris și au participat la stagiile de practică, 175 elevi au fost premiați în urma absolvirii concursurilor pe meserii, 10 elevi au câștigat concursul celor mai bune 10 planuri de afaceri.

Elevii care au respectat metodologia de participare la concursurile pe meserii și concursul celor mai bune 10 planuri de afaceri și au fost admiși au primit câte un premiu în valoare de 800 lei pentru concursul pe meserii și 1000 lei pentru cele mai bune 10 planuri de afaceri.

Cei 190 de elevi care au participat la stagiile de practică provin de la 4 unități de învățământ din județul Vaslui, respectiv: Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, Liceul Tehnologic ,,Ion Mincu” Vaslui și de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad.

În perioada următoare se va centraliza numărul elevilor care au participat și absolvit examenele de certificare în domeniul de specializare parcurs în școală, precum și numărul celor integrați pe piața muncii și care urmează alte forme de pregătire și studii.

 

Fisier PDF: Stadiu proiect 132921_25.10.2022

Back To Top