Comunicat de presa – Yucca Wellness Center

YUCCA WELLNESS reprezinta centrul care va oferi clientilor sai o gama vasta de posibilitati si tehnici, individualizate si de grup pentru remodelare, rejuvenare si estetica corporala, armonizare psiho-fiziologica si dezvoltare spirituala a individului, avand la baza abordarea holistica a corpului uman si cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena. Principalul scop al afacerii sociale este de a reusi atragerea unei clientele fidele, si mai ales deosebite, chiar dacă aceasta necesită timp si investitii ridicate.

  • Am structurat centrul pe trei nivele si arii de interventie:
  • Parter – zona nutritie – bio lounge bar cu specific dietetic fito-lacto-vegetarian
  • taj I – sectia de infrumusetare (coafor, frizerie, manichiura, pedichiura si make-up), intretinere faciala si ingrijire a pielii (cosmetica, tratamente cu aparatura performanta). Tot aici se afla sectia de sculptare si intretinere corporala prin sisteme de inalta tehnologie (masaj endermologic, cavitatie, radiofrecventa multipolara, electrostimulare, impachetari)

Etaj II – sectie de remodelare si intretinere corporala prin metodele clasice, naturiste (masaj terapeutic, de relaxare, masaje exotice – cu pietre vulcanice/bambus, masaj Ayurvedic, reflexoterapie, shiatsu etc.), sectia de activitati in grup, cursuri de exercitii fizice (fitness corporal/facial, pilates, stretching etc.) si terapii holistice (yoga, reiki etc.), cu vestiare si dusuri.

In cadrul centrului vor fi oferite servicii si consultatiile specialistilor in domeniu dermatologiei, nutritiei, kinetoterapiei, fizioterapiei, psihologiei, terapiilor naturiste si complementare. Centrul nostru va propune clientilor elaborarea programelor complexe individualizate de proceduri si servicii pe baza analizei si diagnosticului profesional corelat cu nevoile si dorintele clientilor.  De asemenea se vor tine prezentarile de produse si servicii, se vor dezvolta cursuri de formare profesionala si dezvoltare a competentilor individuale, evenimente si consiliere in domeniu spa/wellness adresate atat specialistilor cat si publicului larg.

Speram ca implicarea noastra impreuna cu inspiratia, prudenta si dorinta de a oferi cele mai bune conditii si servicii vor asigura o stare de relaxare si armonie fizica, emotionala si mentala clientilor nostri.

Investeşte în oameni!

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013Axa prioritară 6 „Promovarea inclziunii sociale”/Domeniul major de interventie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale Titlul proiectului „SES – Solidaritate prin economie Socială” Contract POSDRU/173/6.1/S/14859

 

 

0