Salon Yvette

Proiectul desfasurat de noi la Iasi in anul 2015 a adus o pata de culoare in ochii frumoaselor femei care au trecut pragul salonului Ivette. Un proiect ambitios, finalizat ca un mare succes este astazi unul dintre principalele saloane de beauty din pitorescul oras Iasi.

Citeste mai mult →
0

Fancy Look

Fancy Look este unul dintre saloanele ultramoderne care astazi ofera bucurestenilor o gama variata de servicii de intretine si coafura – frizerie. Atmosfera placuta si personalul prietenos iti ofera motive sa revii atunci cand simti nevoia unui mic rasfat.

Citeste mai mult →
0

Proiect Kryseco

Fabrica de peleti Kryseco este una dintre numeroasele initiative de a aduce un plus de confort in casele romanilor. In zonele rurale din preajma orasului Slatina, acolo unde incalzirea centrala ramane un deziderat, gospodarii se incalzesc cu lemne. Kryseco reprezinta o alternativa mai economica si cu un ridicat randament caloric prin oferirea de peleti la preturi competitive. Fabrica de peleti Kryseco reprezinta unul dintre proiectele de succes din zona.

 

Citeste mai mult →
0

YUCCA WELLNESS CENTRE – la început de drum

Cu deosebită plăcere și dichis,

YUCCA WELLNESS CENTRE te invita duminică, 20 decembrie, de la ora 12:00, la un eveniment care îți va însenina ziua.

Teoretic te așteptăm la brunch. Practic, intenționăm să-ți răvășim simțurile cu delicii aromate și o surpriză memorabilă, într-un cadru chic și relaxant.

Pe scurt, îți pregătim o experiență unică pentru trup, minte și suflet.

Te așteptăm cu drag la sediul nostru din strada Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15.

RSVP până vineri, 18 decembrie, ora 18:00.

Yucca Citeste mai mult →

0

Comunicat de presa – Klinika Boema

Firma de curatenie Boema anunță pe această cale evenimentul de lansare oficială a activității sale, organizat la punctul de lucru al firmei din strada Maior Alexandru Campeanu nr 37, Bucuresti, în data de 15 decembrie 2015, la orele. Reprezentanții presei sunt rugați să confirme participarea până pe 14 decembrie 2015, la orele 18:00, la tel: 0735.400.100.

Firma de curatenie  Klinika Boema SRL  ofera servicii de curatenie, si a fost  înființata de Asociatia Interconcordia Botosani, ca structură ...

Citeste mai mult →
0

Comunicat de presa – Yucca Wellness Center

YUCCA WELLNESS reprezinta centrul care va oferi clientilor sai o gama vasta de posibilitati si tehnici, individualizate si de grup pentru remodelare, rejuvenare si estetica corporala, armonizare psiho-fiziologica si dezvoltare spirituala a individului, avand la baza abordarea holistica a corpului uman si cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena. Principalul scop al afacerii sociale este de a reusi atragerea unei clientele fidele, si mai ales deosebite, chiar dacă aceasta necesită timp si ...

Citeste mai mult →
0

Dezvoltare Economică Durabilă prin creșterea calității resurselor umane din mediul rural

Obiective specifice

  • îmbunătăţirea gradului de cunoaştere a potenţialului resurselor umane în mediul rural precum şi a domeniilor de activitate care pot genera oportunităţi de iniţiere de noi afaceri în regiunile Nord-Est, Centru şi Sud-Est;
  • îmbunătăţirea capacităţilor, competenţelor şi abilităţilor managerilor din mediul rural;
  • dezvoltarea unei bune coordonări a serviciilor de dezvoltare a resurselor umane şi antreprenoriatului în mediul rural, inclusiv prin promovarea parteneriatelor locale şi regionale, pentru furnizare de servicii integrate si personalizate, conform standardelor Uniunii Europene;
  • creşterea numărului de persoane care demarează afaceri ...
Citeste mai mult →
0

Competenţe IT pentru şomeri în regiunea Sud Muntenia

Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea ratei de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii prin creşterea competitivităţii resurselor umane, îmbunătăţirea şi extinderea competenţelor profesionale ale şomerilor, tinerilor şomeri, şomerilor de lungă durată, şi ale persoanelor în căutarea unui loc de muncă din regiunea Sud Muntenia pentru facilitarea accesului şi menţinerea pe piaţa forţei de munca şi pentru a răspunde cerinţelor potenţialilor angajatori.

Grupul țintă al proiectului este format din 312 persoane din regiunea Sud Muntenia, șomeri, șomeri tineri, șomeri ...

Citeste mai mult →
0